Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Loopbaanontwikkeling

Als iets mij duidelijk is geworden na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben, dan is het wel dat alle ervaringen die je opdoet wel weer van pas komen bij volgende stappen die je zet. En dat je nooit te oud bent om te leren!

Mijn periode in het Speciaal Onderwijs leerde me goed kijken naar gedrag en interacties in groepen, creatieve oplossingen te bedenken en zorgde ervoor dat ik me verdiepte in arbeidsmogelijkheden en onderzoek en vastleggen daarvan.

Mijn werk als socioloog en arbeidskundige maakte dat ik in aanraking kwam met de Sociale Werkvoorziening, assessmentinstrumenten, arbeidstraining, loonwaardebepaling en loopbaanontwikkeling van mensen met een beperking.

Als eigenaar van een trainingsbureau leerde ik groepen volwassenen die binnen de re-integratie werkzaam zijn om te werken met een mooi systeem om arbeidsmogelijkheden vast te kunnen leggen (Melba) en om deze ook daadwerkelijk te kunnen testen (Ida).

Daarnaast ben ik altijd zelf arbeidsmogelijkheden onderzoek blijven doen. Maar op een gegeven moment begon het toch te kriebelen. Ik was te veel bezig met organiseren van cursussen en te weinig met iets wat concreet resultaat oplevert.

Als fervente sporter heb ik altijd belangstelling gehad voor voeding, fysieke en mentale aspecten en uiteindelijk werd ik klinisch vitaliteitsdeskundige (vitaliteitstherapeut). In die hoedanigheid werk ik nu en komen alle lijntjes bij elkaar… het woord wat het best bij mij past is ‘ontwikkelen’.

Staat ontwikkelen ook op jouw agenda?

Ontwikkelen is voor mij het (helpen) bereiken van persoonlijke doelen en het leiden van een autonoom en waardig leven. Dat is belangrijk voor mijzelf en voor mijn klanten……of het nu gaat om individuen of om mensen binnen organisaties. Maak je keuze, zodat je kan zien wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen!

Bellen kan op alle werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur, maar mailen kan natuurlijk 24/7